Causerie "De Ronde Leeft"

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 30 maart 2018 19u30 - 22u00
Zilverheem - ANTWERPSESTEENWEG 212, 2950 KAPELLEN
In ?De Ronde Leeft? fietst Geert Vandenbon door het grote epos Ronde van Vlaanderen op zoek naar de ziel door haar geschiedenis als leidraad te nemen.
In ‘De Ronde Leeft’ fietst Geert Vandenbon door het grote epos Ronde van Vlaanderen op zoek naar de ziel door haar geschiedenis als leidraad te nemen. Hij spreeks over het ontstaan in het (arme) Vlaanderen begin vorige eeuw, over de stichters Van Wijnendaele en Van den Haute, over de evolutie van het parcours, het waarom van hellingen en kasseien, de scharnierjaren die het uitzicht van de koers wijzigden, over grote namen en belangrijkste (koers)feiten … om te eindigen bij vandaag: de Ronde als professioneel én eigenwijs koersevent. Met de blik op een nieuwe toekomst.
Zijn grabbelton aan verhalen is goed gevuld: heroïsche winnaars, machtige hellingen, illustere kasseistroken, verrassende parcourswitches, leuke anekdotes, menselijke verhalen, strijd en hero¬ïek, vreugde en verdriet, weetjes van achter de schermen … En, er mag al eens gelachen worden.


Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Geert Vandenbon
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Kapellen
Meer weten?
Prijs
€ 4,00
Kaarten in voorverkoop: stort het bedrag (4€ per persoon) op de rekening van CultPlus BE36 7370 4688 3981 met de vermelding ?Ronde + je naam + aantal tickets?. De kaarten liggen aan de inkom op je naam.
Reservatie
Inschrijven door 4€ per persoon te storten op de rekening van CultPlus
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0472 231 800

Meer activiteiten